AnsweredAssumed Answered

MediaSense Lab: AXL connection failed

Question asked by dubber_ops on Sep 24, 2015
Latest reply on Oct 15, 2015 by reece.martin

It used to work but the lab I created yesterday got following error:

Screen Shot 2015-09-24 at 14.18.09.PNG

I've created axluser on CUCM and assigned AXL API permission, also tested with curl its working

 

❯ curl -vk -u axluser -H "Content-type: text/xml;" -H "SOAPAction:CUCM:DB ver=10.5" -d @request.xml https://10.10.20.1:8443/axl/

Enter host password for user 'axluser':

*   Trying 10.10.20.1...

* Connected to 10.10.20.1 (10.10.20.1) port 8443 (#0)

* TLS 1.2 connection using TLS_DHE_RSA_WITH_AES_128_CBC_SHA

* Server certificate: hq-cucm-pub.abc.inc

* Server auth using Basic with user 'axluser'

> POST /axl/ HTTP/1.1

> Host: 10.10.20.1:8443

> Authorization: Basic YXhsdXNlcjpjaXNjb3BzZHQ=

> User-Agent: curl/7.43.0

> Accept: */*

> Content-type: text/xml;

> SOAPAction:CUCM:DB ver=10.5

> Content-Length: 336

>

* upload completely sent off: 336 out of 336 bytes

< HTTP/1.1 200 OK

< Set-Cookie: JSESSIONIDSSO=CC5280022D25C82BC80D83FE667E470B; Path=/; Secure; HttpOnly

< Set-Cookie: JSESSIONID=9C3F9BB15E6B4B8BFBC61BA3DDCB9A69; Path=/axl/; Secure; HttpOnly

< X-Frame-Options: SAMEORIGIN

< Content-Type: text/xml;charset=UTF-8

< Content-Length: 1081

< Date: Thu, 24 Sep 2015 03:59:11 GMT

< Server:

<

* Connection #0 to host 10.10.20.1 left intact

<?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?><soapenv:Envelope xmlns:soapenv="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"><soapenv:Body><ns:executeSQLQueryResponse xmlns:ns="http://www.cisco.com/AXL/API/10.5"><return><row><name>Sample Device Template with TAG usage examples</name></row><row><name>Auto-registration Template</name></row><row><name>CSFUSER001</name></row><row><name>CSFUSER002</name></row><row><name>CSFUSER003</name></row><row><name>CSFUSER004</name></row><row><name>CSFUSER005</name></row><row><name>TABUSER006</name></row><row><name>TABUSER007</name></row><row><name>TABUSER008</name></row><row><name>TABUSER009</name></row><row><name>TABUSER010</name></row><row><name>BOTUSER011</name></row><row><name>BOTUSER012</name></row><row><name>BOTUSER013</name></row><row><name>BOTUSER014</name></row><row><name>BOTUSER015</name></row><row><name>TCTUSER016</name></row><row><name>TCTUSER017</name></row><row><name>TCTUSER018</name></row><row><name>TCTUSER019</name></row><row><name>TCTUSER020</name></row></return></ns:executeSQLQueryResponse></soapenv:Body></soapenv:Envelope>

 

I've also got ssl_error_weak_server_ephemeral_dh_key error when accessing MediaSense admin page but I'm not sure that's related.

 

Any help would be appreciated.

 

Cheers,

Bruce

Outcomes