Hi all,

 

I get the following error when trying to Device to appuser associateddevice.

 

The following error is:

 

<SOAP-ENV:Envelope SOAP-ENV:encodingStyle="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/" xmlns:SOAP-ENV="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/">

  <SOAP-ENV:Header />

  <SOAP-ENV:Body>

    <SOAP-ENV:Fault>

      <faultcode>SOAP-ENV:Client</faultcode>

      <faultstring>Element or attribute do not match QName production: QName::=(NCName':')?NCName. </faultstring>

      <detail>

        <axl:Error xmlns:axl="http://www.cisco.com/AXL/API/7.1">

          <axl:code>5001</axl:code>

          <axl:message>Element or attribute do not match QName production: QName::=(NCName':')?NCName. </axl:message>

          <request>updateAppUser</request>

        </axl:Error>

      </detail>

    </SOAP-ENV:Fault>

  </SOAP-ENV:Body>

</SOAP-ENV:Envelope>

 

My snip of my code is:

        string version = "7.1";
       string soap = "<soapenv:Envelope xmlns:soapenv=\"http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/\" xmlns:ns=\"http://www.cisco.com/AXL/API/'"+ version +"' \">\n";
        soap += "<soapenv:Header/>\n";
        soap += "<soapenv:Body>\n";
        soap += "<ns:updateAppUser sequence=\"?\">\n";
        soap += "<userid>abxyz/userid>\n";
        soap += "<associatedDevices>    \n";
        soap += "<device>SEP8C705A057CB9</device>\n";
        soap += "</associatedDevices>\n";
        soap += "<ns:/updateAppUserResponse>\n";
        soap += "</soapenv:Body>\n";
        soap += "</soapenv:Envelope>\n";

can some one help me.

Thanks

Jan Meeling