Agent login getting "A generic sign in error has occurred."

Version 1
    This document was generated from CDN thread

    Created by: Zelino Rocha on 05-12-2011 11:20:22 AM
    Hi,
     
    I've installed the lastest release of Finesse - build 629 - and I have UCCE 8.5(3) and UCM 8.6(1) running. I've done the configuration in the admin page - which was working for the previous Finesse release - but now, when I try to login the agent, I get the message"A generic sign in error has occurred."
     
    I'm attaching the logs.
     
    Can you help?
     
    Thanks,
    Zelino

    Subject: RE: Agent login getting "A generic sign in error has occurred."
    Replied by: David Lender on 05-12-2011 11:42:09 AM
    I noticed this error in your desktop webservices log

    UNABLE_TO_CONNECT_TO_XMPP_SERVER: %[request_method=CoreImpl.xmppStart()]: Unable to connect xmpp server

    and this in stderror.out

    java.lang.IllegalArgumentException: Illegal JID: finesse.


    I have seen this before when no domain was specified for the VOS during the install.

    Subject: RE: Agent login getting "A generic sign in error has occurred."
    Replied by: Zelino Rocha on 05-12-2011 11:49:27 AM
    Hi David,

    Indeed the domain wasn't specified during installation. Is there a way to specify it after installation? Or any other way of resolving this?

    Subject: RE: Agent login getting "A generic sign in error has occurred."
    Replied by: Zelino Rocha on 05-12-2011 12:26:19 PM
    David,

    Even after setting the DNS and domain with the "set network dns" and "set network domain" and rebooting the server, I have the same error.

    Subject: RE: New Message from Zelino Rocha in 2385312 - General Questions: RE: Agent
    Replied by: David Lender on 05-12-2011 12:49:55 PM
    There is no way to specify it after installation it is required during the install.  You must perform a fresh install and specify the domain.



    .