associatedDevices property of GetUser response doesn't have all devices?

Version 1
    This document was generated from CDN thread

    Created by: Chris Wilson on 14-12-2013 09:07:48 PM
    Maybe I'm not properly understanding the "associatedDevices" property of the GetUser response, but it doesn't actually return all the devices owned by a particular user. Is that a bug (this is on 8.6(2)), or am I misunderstanding what that property is for?

    If that's not what it's supposed to do, is there any way to get a list of all the user's devices other than an SQL query?

    Thanks,
    Chris

    Subject: RE: associatedDevices property of GetUser response doesn't have all devices
    Replied by: Thomas Ellis on 17-12-2013 12:43:10 PM
    Hey Chris, that should work.  Is it returning anything at all?  Or just an incomplete result set?  You can try the SQL query and see what that gives and compare the results of the two.  The SQL query would be something like this.....
    SELECT name FROM device WHERE fkenduser IN (SELECT pkid FROM enduser WHERE userid = '$userid')
    you could plug in the actual userid in for the $userid variable.....or if you already have the uuid of the user, then just plug that into the parentheses instead of the subquery.
    I'd be curious to see if the getUser and the SQL return the same results.

    Subject: RE: associatedDevices property of GetUser response doesn't have all devices
    Replied by: Chris Wilson on 31-12-2013 11:01:36 AM
    Thomas Ellis:
    I'd be curious to see if the getUser and the SQL return the same results.

    I finally got a chance to give this a try - the SQL query does return all the devices I'd expect to see, which is a different result than the getUser call! This is on 8.6.2.23900-10, wonder if it's a bug?