Help using Https from TCL scripts on a router 881-w

Version 1
    This document was generated from CDN thread

    Created by: Mark Wright on 22-08-2012 01:05:54 PM
    I have been able to get https to work from IOS command using copy or more. I have also able to get http gets and posts to work form TCL scripts. 
    But what I need to get to work from TCL is Secure HTTP (https). I am using a 881-W Router. 
     
    The http.tcl file on the router history shows that SSL suport added.

    # Rough version history:
    # 1.0 Old http_get interface
    # 2.0 http:: namespace and http::geturl
    # 2.1 Added callbacks to handle arriving data, and timeouts
    # 2.2 Added ability to fetch into a channel
    # 2.3 Added SSL support, and ability to post from a channel
    # This version also cleans up error cases and eliminates the
    # "ioerror" status in favor of raising an error
    # 2.4 Added -binary option to http::geturl and charset element
    # to the state array.


    Does anyone have been able to get this to work?
    If so do you have an example TCL script using https?


    Thanks 
    Mark Wright

    Subject: RE: Help using Https from TCL scripts on a router 881-w
    Replied by: Yaw-Ming Chen on 22-08-2012 04:52:39 PM
    Tcl API discussed in this forum is for IVR and voice application, what is your application ?

    In here we need to use httpios::geturl  not http::geturl
    example:
    set token1 [::httpios::geturl $url -query [::httpios::formatQuery testnum $number] -command act_http_callback1]

    Whether works for https or not, never try, so really don't know.

    Thanks !

    Subject: RE: Help using Https from TCL scripts on a router 881-w
    Replied by: Mark Wright on 23-08-2012 12:17:49 PM
    Yaw-Ming, I am using TCL to configure a cisco 881-W router. Do you know what forum would be the correct one for TCL help on routers?
    or do you know where I could get the source for httpios.tcl?
    On the router I have I don't have this package.

    Thanks
    Mark Wright

    Subject: RE: Help using Https from TCL scripts on a router 881-w
    Replied by: Yaw-Ming Chen on 23-08-2012 01:11:14 PM
    I am sorry to say that this forum may not be able to help you much because API here is not really for your application.
    You can try Cisco TAC forum
    https://supportforums.cisco.com/index.jspa

    Thanks !