Disk Configuration on SRE-900

Version 1
    This document was generated from CDN thread

    Created by: Vijay Raman on 04-11-2011 01:23:50 PM
    Hi,
     
    The installation of sre-v 1.5.1 on sre-900 prompts us for a selection:
    Please select disk configuration (-1 = nonraid, 0 = raid0, 1 = raid1 ) [-1]:

    we'd like to find out what the best option is, and how the vmware, guest behaves for each disk configuration.
     
    Thanks !

    Subject: RE: New Message from Vijay Raman in Service Ready Engine Virtualization - S
    Replied by: John Voss on 04-11-2011 01:31:32 PM
    Hi Vijay,



    The different RAID options are explained in the SRE-V Install Guide ¿ please take a look at http://www.cisco.com/en/US/docs/interfaces_modules/services_modules/sre_v/1.5/user/guide/software.html#wp1077235 and if you have further questions, let us know.



    Best Regards,



    John



    From: Cisco Developer Community Forums [mailto:cdicuser@developer.cisco.com]
    Sent: Friday, November 04, 2011 10:24 AM
    To: cdicuser@developer.cisco.com
    Subject: New Message from Vijay Raman in Service Ready Engine Virtualization - SRE-V Technical Questions: Disk Configuration on SRE-900



    Vijay Raman has created a new message in the forum "SRE-V Technical Questions":

    --------------------------------------------------------------
    Hi,

    The installation of sre-v 1.5.1 on sre-900 prompts us for a selection:
    Please select disk configuration (-1 = nonraid, 0 = raid0, 1 = raid1 ) [-1]:

    we'd like to find out what the best option is, and how the vmware, guest behaves for each disk configuration.

    Thanks !
    --
    To respond to this post, please click the following link:

    <http://developer.cisco.com/web/srev/forums/-/message_boards/view_message/4714076>

    or simply reply to this email.

    Subject: SRE is not coming up.
    Replied by: Vinothkumar Kamalanathan on 07-11-2011 09:15:06 AM
    Hi ,



    I was using the SRE module and now it¿s not working.



    ISR2951#service-module sM 1/0 status

    Service Module is Cisco SM1/0

    Service Module supports session via TTY line 67

    Service Module is trying to recover from error

    Service Module heartbeat-reset is enabled

    Service Module status is not available



    Module resource information:

      CPU Frequency: 1864 MHz

      Memory Size: 2530 MB

      Disk 0 Size: 500107 MB

      Disk 1 Size: 500107 MB

      Disk 2 Size: 2055 MB



    No install/uninstall in progress



    Local Partition Info - (0 apps)

    =====================

      Retrieving partition information<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<



    ISR2951#



    The IOS version on the Cisco router is



    2951#sh version

    Cisco IOS Software, C2951 Software (C2951-UNIVERSALK9-M), Version 15.1(4)M, RELEASE SOFTWARE (fc1)

    Technical Support: http://www.cisco.com/techsupport

    Copyright (c) 1986-2011 by Cisco Systems, Inc.

    Compiled Thu 24-Mar-11 15:53 by prod_rel_team



    ROM: System Bootstrap, Version 15.0(1r)M6, RELEASE SOFTWARE (fc1)



    ISR2951 uptime is 2 days, 23 hours, 58 minutes

    System returned to ROM by error - a Software forced crash, PC 0x4A9B808 at 09:53:02 UTC Fri Nov 4 2011

    System image file is "flash0:c2951-universalk9-mz.SPA.151-4.M.bin"





    Thanks,

    Vinothkumar K

    Subject: RE: New Message from Vinothkumar Kamalanathan in Service Ready Engine Virtu
    Replied by: Ashwin Venkatesan on 07-11-2011 12:38:06 PM
    Are you able to session to the blade ? if so is the module in a reboot loop?

    Thanks,

    Ashwin

    Subject: RE: New Message from Vinothkumar Kamalanathan in Service Ready Engine Virtu
    Replied by: Brett Tiller on 07-11-2011 02:11:15 PM
    Hi Vinothkumar,

    As shown by message "System returned to ROM by error - a Software forced crash, PC 0x4A9B808 at 09:53:02 UTC Fri Nov 4 2011", apparently your router crashed.  You mentioned tha the service module was working before and then stopped.  Did the problem of the SM not loading occur after this crash?  You can try completely power down the router, then power it back up and see if that resolves your issue.  You can also try powering down the router then removing and reseating the module.  If these steps do not resolve your issue, I suggest that you open a service request with TAC to investigate possible issues with the router software/hardware.  Opening a service request can be accomplished via the link below.

    http://tools.cisco.com/ServiceRequestTool/create/launch.do

    or check the web page below to call TAC directly

    http://www.cisco.com/cisco/web/support/index.html?overlay=routers


    Thanks,

    Brett

    Subject: RE: New Message from Ashwin Venkatesan in Service Ready Engine Virtualizati
    Replied by: Vinothkumar Kamalanathan on 08-11-2011 06:46:06 AM
    Hi ,



    It reaching the boot loader



    ISR2951#service-module sM 1/0 session

    Trying 10.77.166.113, 2067 ... Open





    ServicesEngine boot-loader>



    ServicesEngine boot-loader>





    ---------------------------------------------------------------------------------------------

    Brett Tiller has created a new message in the forum "SRE-V Technical Questions":

    --------------------------------------------------------------
    Hi Vinothkumar,

    As shown by message "System returned to ROM by error - a Software forced crash, PC 0x4A9B808 at 09:53:02 UTC Fri Nov 4 2011", apparently your router crashed. You mentioned tha the service module was working before and then stopped. Did the problem of the SM not loading occur after this crash? You can try completely power down the router, then power it back up and see if that resolves your issue. You can also try powering down the router then removing and reseating the module. If these steps do not resolve your issue, I suggest that you open a service request with TAC to investigate possible issues with the router software/hardware. Opening a service request can be accomplished via the link below.




    I have two cards in the router the other SRE card working fine.

    I reloaded the router as well as the SRE but SRE is not up.





    Thanks ,

    Vinothkumar k





    From: Cisco Developer Community Forums [mailto:cdicuser@developer.cisco.com]
    Sent: Monday, November 07, 2011 11:08 PM
    To: cdicuser@developer.cisco.com
    Subject: New Message from Ashwin Venkatesan in Service Ready Engine Virtualization - SRE-V Technical Questions: RE: New Message from Vinothkumar Kamalanathan in Service Ready Engine Virtu



    Ashwin Venkatesan has created a new message in the forum "SRE-V Technical Questions":
    --------------------------------------------------------------
    Are you able to session to the blade ? if so is the module in a reboot loop?



    Thanks,

    Ashwin



    From: Cisco Developer Community Forums [mailto:cdicuser@developer.cisco.com]
    Sent: Monday, November 07, 2011 6:15 AM
    To: cdicuser@developer.cisco.com
    Subject: New Message from Vinothkumar Kamalanathan in Service Ready Engine Virtualization - SRE-V Technical Questions: SRE is not coming up.



    Vinothkumar Kamalanathan has created a new message in the forum "SRE-V Technical Questions":
    --------------------------------------------------------------
    Hi ,



    I was using the SRE module and now it¿s not working.



    ISR2951#service-module sM 1/0 status

    Service Module is Cisco SM1/0

    Service Module supports session via TTY line 67

    Service Module is trying to recover from error

    Service Module heartbeat-reset is enabled

    Service Module status is not available



    Module resource information:

    CPU Frequency: 1864 MHz

    Memory Size: 2530 MB

    Disk 0 Size: 500107 MB

    Disk 1 Size: 500107 MB

    Disk 2 Size: 2055 MB



    No install/uninstall in progress



    Local Partition Info - (0 apps)

    =====================

    Retrieving partition information<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<



    ISR2951#



    The IOS version on the Cisco router is



    2951#sh version

    Cisco IOS Software, C2951 Software (C2951-UNIVERSALK9-M), Version 15.1(4)M, RELEASE SOFTWARE (fc1)

    Technical Support: http://www.cisco.com/techsupport

    Copyright (c) 1986-2011 by Cisco Systems, Inc.

    Compiled Thu 24-Mar-11 15:53 by prod_rel_team



    ROM: System Bootstrap, Version 15.0(1r)M6, RELEASE SOFTWARE (fc1)



    ISR2951 uptime is 2 days, 23 hours, 58 minutes

    System returned to ROM by error - a Software forced crash, PC 0x4A9B808 at 09:53:02 UTC Fri Nov 4 2011

    System image file is "flash0:c2951-universalk9-mz.SPA.151-4.M.bin"





    Thanks,

    Vinothkumar K
    --
    To respond to this post, please click the following link:
    <http://developer.cisco.com/web/srev/forums/-/message_boards/view_message/4720342>
    or simply reply to this email.
    --
    To respond to this post, please click the following link:
    <http://developer.cisco.com/web/srev/forums/-/message_boards/view_message/4720747>
    or simply reply to this email.

    Subject: RE: New Message from Vinothkumar Kamalanathan in Service Ready Engine Virtu
    Replied by: Radhika Miriyala on 08-11-2011 11:48:06 AM
    Hi,

    From the bootloader can you issue the command ¿show config¿ and send us the output.



    Thanks,

    Radhika



    From: Cisco Developer Community Forums [mailto:cdicuser@developer.cisco.com]
    Sent: Tuesday, November 08, 2011 3:46 AM
    To: cdicuser@developer.cisco.com
    Subject: New Message from Vinothkumar Kamalanathan in Service Ready Engine Virtualization - SRE-V Technical Questions: RE: New Message from Ashwin Venkatesan in Service Ready Engine Virtualizati



    Vinothkumar Kamalanathan has created a new message in the forum "SRE-V Technical Questions":
    --------------------------------------------------------------
    Hi ,



    It reaching the boot loader



    ISR2951#service-module sM 1/0 session

    Trying 10.77.166.113, 2067 ... Open





    ServicesEngine boot-loader>



    ServicesEngine boot-loader>





    ---------------------------------------------------------------------------------------------

    Brett Tiller has created a new message in the forum "SRE-V Technical Questions":

    --------------------------------------------------------------
    Hi Vinothkumar,

    As shown by message "System returned to ROM by error - a Software forced crash, PC 0x4A9B808 at 09:53:02 UTC Fri Nov 4 2011", apparently your router crashed. You mentioned tha the service module was working before and then stopped. Did the problem of the SM not loading occur after this crash? You can try completely power down the router, then power it back up and see if that resolves your issue. You can also try powering down the router then removing and reseating the module. If these steps do not resolve your issue, I suggest that you open a service request with TAC to investigate possible issues with the router software/hardware. Opening a service request can be accomplished via the link below.




    I have two cards in the router the other SRE card working fine.

    I reloaded the router as well as the SRE but SRE is not up.





    Thanks ,

    Vinothkumar k





    From: Cisco Developer Community Forums [mailto:cdicuser@developer.cisco.com]
    Sent: Monday, November 07, 2011 11:08 PM
    To: cdicuser@developer.cisco.com
    Subject: New Message from Ashwin Venkatesan in Service Ready Engine Virtualization - SRE-V Technical Questions: RE: New Message from Vinothkumar Kamalanathan in Service Ready Engine Virtu



    Ashwin Venkatesan has created a new message in the forum "SRE-V Technical Questions":
    --------------------------------------------------------------
    Are you able to session to the blade ? if so is the module in a reboot loop?



    Thanks,

    Ashwin



    From: Cisco Developer Community Forums [mailto:cdicuser@developer.cisco.com]
    Sent: Monday, November 07, 2011 6:15 AM
    To: cdicuser@developer.cisco.com
    Subject: New Message from Vinothkumar Kamalanathan in Service Ready Engine Virtualization - SRE-V Technical Questions: SRE is not coming up.



    Vinothkumar Kamalanathan has created a new message in the forum "SRE-V Technical Questions":
    --------------------------------------------------------------
    Hi ,



    I was using the SRE module and now it¿s not working.



    ISR2951#service-module sM 1/0 status

    Service Module is Cisco SM1/0

    Service Module supports session via TTY line 67

    Service Module is trying to recover from error

    Service Module heartbeat-reset is enabled

    Service Module status is not available



    Module resource information:

    CPU Frequency: 1864 MHz

    Memory Size: 2530 MB

    Disk 0 Size: 500107 MB

    Disk 1 Size: 500107 MB

    Disk 2 Size: 2055 MB



    No install/uninstall in progress



    Local Partition Info - (0 apps)

    =====================

    Retrieving partition information<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<



    ISR2951#



    The IOS version on the Cisco router is



    2951#sh version

    Cisco IOS Software, C2951 Software (C2951-UNIVERSALK9-M), Version 15.1(4)M, RELEASE SOFTWARE (fc1)

    Technical Support: http://www.cisco.com/techsupport

    Copyright (c) 1986-2011 by Cisco Systems, Inc.

    Compiled Thu 24-Mar-11 15:53 by prod_rel_team



    ROM: System Bootstrap, Version 15.0(1r)M6, RELEASE SOFTWARE (fc1)



    ISR2951 uptime is 2 days, 23 hours, 58 minutes

    System returned to ROM by error - a Software forced crash, PC 0x4A9B808 at 09:53:02 UTC Fri Nov 4 2011

    System image file is "flash0:c2951-universalk9-mz.SPA.151-4.M.bin"





    Thanks,

    Vinothkumar K
    --
    To respond to this post, please click the following link:
    <http://developer.cisco.com/web/srev/forums/-/message_boards/view_message/4720342>
    or simply reply to this email.
    --
    To respond to this post, please click the following link:
    <http://developer.cisco.com/web/srev/forums/-/message_boards/view_message/4720747>
    or simply reply to this email.
    --
    To respond to this post, please click the following link:
    <http://developer.cisco.com/web/srev/forums/-/message_boards/view_message/4724052>
    or simply reply to this email.

    Subject: RE: New Message from Radhika Miriyala in Service Ready Engine Virtualizatio
    Replied by: Vinothkumar Kamalanathan on 10-11-2011 02:59:06 AM
    Hi,



    Output from boot loader..



    ServicesEngine boot-loader> show config

    IP addr:                10.77.166.114

    Netmask:                255.255.255.248

    TFTP server :           10.77.166.113

    GW IP addr:             10.77.166.113

    eth int:                internal

    Default Boot:           none

    Bootloader Version:     2.1.37

    Bootloader Name:        bootloader

    Default Helper-file:    sre-v-installer.SPA.smv.1.5.1

    Default bootloader:     secondary



    Thanks ,

    Vinothkumar k



    From: Cisco Developer Community Forums [mailto:cdicuser@developer.cisco.com]
    Sent: Tuesday, November 08, 2011 10:18 PM
    To: cdicuser@developer.cisco.com
    Subject: New Message from Radhika Miriyala in Service Ready Engine Virtualization - SRE-V Technical Questions: RE: New Message from Vinothkumar Kamalanathan in Service Ready Engine Virtu



    Radhika Miriyala has created a new message in the forum "SRE-V Technical Questions":
    --------------------------------------------------------------
    Hi,

    From the bootloader can you issue the command ¿show config¿ and send us the output.



    Thanks,

    Radhika



    From: Cisco Developer Community Forums [mailto:cdicuser@developer.cisco.com]
    Sent: Tuesday, November 08, 2011 3:46 AM
    To: cdicuser@developer.cisco.com
    Subject: New Message from Vinothkumar Kamalanathan in Service Ready Engine Virtualization - SRE-V Technical Questions: RE: New Message from Ashwin Venkatesan in Service Ready Engine Virtualizati



    Vinothkumar Kamalanathan has created a new message in the forum "SRE-V Technical Questions":
    --------------------------------------------------------------
    Hi ,



    It reaching the boot loader



    ISR2951#service-module sM 1/0 session

    Trying 10.77.166.113, 2067 ... Open





    ServicesEngine boot-loader>



    ServicesEngine boot-loader>





    ---------------------------------------------------------------------------------------------

    Brett Tiller has created a new message in the forum "SRE-V Technical Questions":

    --------------------------------------------------------------
    Hi Vinothkumar,

    As shown by message "System returned to ROM by error - a Software forced crash, PC 0x4A9B808 at 09:53:02 UTC Fri Nov 4 2011", apparently your router crashed. You mentioned tha the service module was working before and then stopped. Did the problem of the SM not loading occur after this crash? You can try completely power down the router, then power it back up and see if that resolves your issue. You can also try powering down the router then removing and reseating the module. If these steps do not resolve your issue, I suggest that you open a service request with TAC to investigate possible issues with the router software/hardware. Opening a service request can be accomplished via the link below.




    I have two cards in the router the other SRE card working fine.

    I reloaded the router as well as the SRE but SRE is not up.





    Thanks ,

    Vinothkumar k





    From: Cisco Developer Community Forums [mailto:cdicuser@developer.cisco.com]
    Sent: Monday, November 07, 2011 11:08 PM
    To: cdicuser@developer.cisco.com
    Subject: New Message from Ashwin Venkatesan in Service Ready Engine Virtualization - SRE-V Technical Questions: RE: New Message from Vinothkumar Kamalanathan in Service Ready Engine Virtu



    Ashwin Venkatesan has created a new message in the forum "SRE-V Technical Questions":
    --------------------------------------------------------------
    Are you able to session to the blade ? if so is the module in a reboot loop?



    Thanks,

    Ashwin



    From: Cisco Developer Community Forums [mailto:cdicuser@developer.cisco.com]
    Sent: Monday, November 07, 2011 6:15 AM
    To: cdicuser@developer.cisco.com
    Subject: New Message from Vinothkumar Kamalanathan in Service Ready Engine Virtualization - SRE-V Technical Questions: SRE is not coming up.



    Vinothkumar Kamalanathan has created a new message in the forum "SRE-V Technical Questions":
    --------------------------------------------------------------
    Hi ,



    I was using the SRE module and now it¿s not working.



    ISR2951#service-module sM 1/0 status

    Service Module is Cisco SM1/0

    Service Module supports session via TTY line 67

    Service Module is trying to recover from error

    Service Module heartbeat-reset is enabled

    Service Module status is not available



    Module resource information:

    CPU Frequency: 1864 MHz

    Memory Size: 2530 MB

    Disk 0 Size: 500107 MB

    Disk 1 Size: 500107 MB

    Disk 2 Size: 2055 MB



    No install/uninstall in progress



    Local Partition Info - (0 apps)

    =====================

    Retrieving partition information<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<



    ISR2951#



    The IOS version on the Cisco router is



    2951#sh version

    Cisco IOS Software, C2951 Software (C2951-UNIVERSALK9-M), Version 15.1(4)M, RELEASE SOFTWARE (fc1)

    Technical Support: http://www.cisco.com/techsupport

    Copyright (c) 1986-2011 by Cisco Systems, Inc.

    Compiled Thu 24-Mar-11 15:53 by prod_rel_team



    ROM: System Bootstrap, Version 15.0(1r)M6, RELEASE SOFTWARE (fc1)



    ISR2951 uptime is 2 days, 23 hours, 58 minutes

    System returned to ROM by error - a Software forced crash, PC 0x4A9B808 at 09:53:02 UTC Fri Nov 4 2011

    System image file is "flash0:c2951-universalk9-mz.SPA.151-4.M.bin"





    Thanks,

    Vinothkumar K
    --
    To respond to this post, please click the following link:
    <http://developer.cisco.com/web/srev/forums/-/message_boards/view_message/4720342>
    or simply reply to this email.
    --
    To respond to this post, please click the following link:
    <http://developer.cisco.com/web/srev/forums/-/message_boards/view_message/4720747>
    or simply reply to this email.
    --
    To respond to this post, please click the following link:
    <http://developer.cisco.com/web/srev/forums/-/message_boards/view_message/4724052>
    or simply reply to this email.
    --
    To respond to this post, please click the following link:
    <http://developer.cisco.com/web/srev/forums/-/message_boards/view_message/4725003>
    or simply reply to this email.

    Subject: RE: New Message from Vinothkumar Kamalanathan in Service Ready Engine Virtu
    Replied by: Radhika Miriyala on 10-11-2011 11:43:06 AM
    Hi Vinoth,

    For some reason the Default boot option is set to none.  If the install was successful than default boot option should be ¿chainloader¿.



    Can you quickly try the cli ¿boot chainloader¿ from the bootloader and see what happens.



    Thanks,

    Radhika



    From: Cisco Developer Community Forums [mailto:cdicuser@developer.cisco.com]
    Sent: Wednesday, November 09, 2011 11:59 PM
    To: cdicuser@developer.cisco.com
    Subject: New Message from Vinothkumar Kamalanathan in Service Ready Engine Virtualization - SRE-V Technical Questions: RE: New Message from Radhika Miriyala in Service Ready Engine Virtualizatio



    Vinothkumar Kamalanathan has created a new message in the forum "SRE-V Technical Questions":
    --------------------------------------------------------------
    Hi,



    Output from boot loader..



    ServicesEngine boot-loader> show config

    IP addr: 10.77.166.114

    Netmask: 255.255.255.248

    TFTP server : 10.77.166.113

    GW IP addr: 10.77.166.113

    eth int: internal

    Default Boot: none

    Bootloader Version: 2.1.37

    Bootloader Name: bootloader

    Default Helper-file: sre-v-installer.SPA.smv.1.5.1

    Default bootloader: secondary



    Thanks ,

    Vinothkumar k



    From: Cisco Developer Community Forums [mailto:cdicuser@developer.cisco.com]
    Sent: Tuesday, November 08, 2011 10:18 PM
    To: cdicuser@developer.cisco.com
    Subject: New Message from Radhika Miriyala in Service Ready Engine Virtualization - SRE-V Technical Questions: RE: New Message from Vinothkumar Kamalanathan in Service Ready Engine Virtu



    Radhika Miriyala has created a new message in the forum "SRE-V Technical Questions":
    --------------------------------------------------------------
    Hi,

    From the bootloader can you issue the command ¿show config¿ and send us the output.



    Thanks,

    Radhika



    From: Cisco Developer Community Forums [mailto:cdicuser@developer.cisco.com]
    Sent: Tuesday, November 08, 2011 3:46 AM
    To: cdicuser@developer.cisco.com
    Subject: New Message from Vinothkumar Kamalanathan in Service Ready Engine Virtualization - SRE-V Technical Questions: RE: New Message from Ashwin Venkatesan in Service Ready Engine Virtualizati



    Vinothkumar Kamalanathan has created a new message in the forum "SRE-V Technical Questions":
    --------------------------------------------------------------
    Hi ,



    It reaching the boot loader



    ISR2951#service-module sM 1/0 session

    Trying 10.77.166.113, 2067 ... Open





    ServicesEngine boot-loader>



    ServicesEngine boot-loader>





    ---------------------------------------------------------------------------------------------

    Brett Tiller has created a new message in the forum "SRE-V Technical Questions":

    --------------------------------------------------------------
    Hi Vinothkumar,

    As shown by message "System returned to ROM by error - a Software forced crash, PC 0x4A9B808 at 09:53:02 UTC Fri Nov 4 2011", apparently your router crashed. You mentioned tha the service module was working before and then stopped. Did the problem of the SM not loading occur after this crash? You can try completely power down the router, then power it back up and see if that resolves your issue. You can also try powering down the router then removing and reseating the module. If these steps do not resolve your issue, I suggest that you open a service request with TAC to investigate possible issues with the router software/hardware. Opening a service request can be accomplished via the link below.




    I have two cards in the router the other SRE card working fine.

    I reloaded the router as well as the SRE but SRE is not up.





    Thanks ,

    Vinothkumar k





    From: Cisco Developer Community Forums [mailto:cdicuser@developer.cisco.com]
    Sent: Monday, November 07, 2011 11:08 PM
    To: cdicuser@developer.cisco.com
    Subject: New Message from Ashwin Venkatesan in Service Ready Engine Virtualization - SRE-V Technical Questions: RE: New Message from Vinothkumar Kamalanathan in Service Ready Engine Virtu



    Ashwin Venkatesan has created a new message in the forum "SRE-V Technical Questions":
    --------------------------------------------------------------
    Are you able to session to the blade ? if so is the module in a reboot loop?



    Thanks,

    Ashwin



    From: Cisco Developer Community Forums [mailto:cdicuser@developer.cisco.com]
    Sent: Monday, November 07, 2011 6:15 AM
    To: cdicuser@developer.cisco.com
    Subject: New Message from Vinothkumar Kamalanathan in Service Ready Engine Virtualization - SRE-V Technical Questions: SRE is not coming up.



    Vinothkumar Kamalanathan has created a new message in the forum "SRE-V Technical Questions":
    --------------------------------------------------------------
    Hi ,



    I was using the SRE module and now it¿s not working.



    ISR2951#service-module sM 1/0 status

    Service Module is Cisco SM1/0

    Service Module supports session via TTY line 67

    Service Module is trying to recover from error

    Service Module heartbeat-reset is enabled

    Service Module status is not available



    Module resource information:

    CPU Frequency: 1864 MHz

    Memory Size: 2530 MB

    Disk 0 Size: 500107 MB

    Disk 1 Size: 500107 MB

    Disk 2 Size: 2055 MB



    No install/uninstall in progress



    Local Partition Info - (0 apps)

    =====================

    Retrieving partition information<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<



    ISR2951#



    The IOS version on the Cisco router is



    2951#sh version

    Cisco IOS Software, C2951 Software (C2951-UNIVERSALK9-M), Version 15.1(4)M, RELEASE SOFTWARE (fc1)

    Technical Support: http://www.cisco.com/techsupport

    Copyright (c) 1986-2011 by Cisco Systems, Inc.

    Compiled Thu 24-Mar-11 15:53 by prod_rel_team



    ROM: System Bootstrap, Version 15.0(1r)M6, RELEASE SOFTWARE (fc1)



    ISR2951 uptime is 2 days, 23 hours, 58 minutes

    System returned to ROM by error - a Software forced crash, PC 0x4A9B808 at 09:53:02 UTC Fri Nov 4 2011

    System image file is "flash0:c2951-universalk9-mz.SPA.151-4.M.bin"





    Thanks,

    Vinothkumar K
    --
    To respond to this post, please click the following link:
    <http://developer.cisco.com/web/srev/forums/-/message_boards/view_message/4720342>
    or simply reply to this email.
    --
    To respond to this post, please click the following link:
    <http://developer.cisco.com/web/srev/forums/-/message_boards/view_message/4720747>
    or simply reply to this email.
    --
    To respond to this post, please click the following link:
    <http://developer.cisco.com/web/srev/forums/-/message_boards/view_message/4724052>
    or simply reply to this email.
    --
    To respond to this post, please click the following link:
    <http://developer.cisco.com/web/srev/forums/-/message_boards/view_message/4725003>
    or simply reply to this email.
    --
    To respond to this post, please click the following link:
    <http://developer.cisco.com/web/srev/forums/-/message_boards/view_message/4730104>
    or simply reply to this email.