Can't get CONFIG_AGENT_EVENT

Version 1
    This document was generated from CDN thread

    Created by: David Sananes on 06-01-2009 09:33:56 AM
    Hello all,

    I can't get CONFIG_AGENT_EVENT, on the other hand CONFIG_CSQ_EVENT I do get.

    My scenario is this:
    send: OPEN_REQUEST (ConfigMsgMask = CONFIG_AGENT_MASK)
    send: CONFIG_REQUEST_KEY_EVENT
    get: CONFIG_KEY_EVENT with AgentConfigKey
    send: CONFIG_REQUEST_EVENT (ConfigurationMask = CONFIG_AGENT_MASK)
    get: CONFIG_BEGIN_EVENT (ConfigurationMask = 0)
    get: CONFIG_END_EVENT

    Thanks,
    David

    Subject: Re: Can't get CONFIG_AGENT_EVENT
    Replied by: David Lender on 06-01-2009 03:07:36 PM
    Do you get an OPEN_CONF? with CTI_SERVICE_CONFIG_EVENTS? (assume you do
    since you get config_key_event but you don't have CONF listed).

    If you do, please open a TAC Service Request using your Developer
    Services contract number and specify Technology Other and SubTechnology
    Developer Services Contact Center Applications and include a full MIVR
    log for your session.

    Subject: Re: Can't get CONFIG_AGENT_EVENT
    Replied by: David Lender on 06-01-2009 03:18:36 PM
    Also whats the status value in the CONFIG_END_EVENT?

    Subject: Re: Can't get CONFIG_AGENT_EVENT
    Replied by: David Sananes on 08-01-2009 12:21:12 PM
    Hi David,

    My status is CONFIG_SUCCESS.
    And I do get OPEN_CONF.

    Thanks,
    David

    Subject: RE: Re: Can't get CONFIG_AGENT_EVENT
    Replied by: David Sananes on 16-02-2009 01:00:02 PM
    My problem was that I needed to add the
    CONFIG_APPLICATION_MASK  to the OpenRequest.
     
    Thanks for David Lender for the help.