Problem with ExecuteItem and 69xx phones

Version 1
    This document was generated from CDN thread

    Created by: Roland Russwurm on 10-03-2010 01:52:57 PM
    Hi,
     
    we have an application that pushes (using jtapi passthru) a CiscoIPPhoneExecute XML object to popup a text message on the phone. This works fine on all phone models except the 69xx phones. When using internal URIs it seems to work but as soon as I specify any http URL in the ExecuteItem the phone displays XML Error 4 and the response to the push is <CiscoIPPhoneError Number="1"/>
     
    Attached is also a wireshark trace of the problem.

    Subject: RE: Problem with ExecuteItem and 69xx phones
    Replied by: Anitha V on 11-03-2010 07:13:00 AM
    Hi Roland,
     
    It could be a defect. Will investigate and let you know soon.
     
    Thanks and Regards,
    Anitha

    Subject: RE: Problem with ExecuteItem and 69xx phones
    Replied by: Roland Russwurm on 22-03-2010 02:01:19 PM
    Hi Anitha,
     
    could you find anything?
     
    Thanks and Regards,
    Stefan

    Subject: RE: Problem with ExecuteItem and 69xx phones
    Replied by: Anitha V on 24-03-2010 06:48:29 AM
    Hi Roland,
     
    What phone load are you using?
     
    Regards,
    Anitha

    Subject: RE: Problem with ExecuteItem and 69xx phones
    Replied by: Roland Russwurm on 24-03-2010 07:34:35 PM
    Hi Anitha,
     
    phone load is 9.0.2 - the latest I could download.
     
    Regards
    Roland

    Subject: RE: Problem with ExecuteItem and 69xx phones
    Replied by: David Staudt on 12-05-2010 03:13:18 AM
    FYI this was confirmed as a defect and will be resolved in future releases.